Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Wester En Meer
Wuiver 20
1715 ED SPANBROEK

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 20.00 uur
Vr: 09.00 - 18.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

úw topSlijter

Slijterij Wester en Meer

Kent u dat..?

Dat u iemand wilt verrassen met iets bijzonders, maar dat u het nét niet kunt vinden? Of slechts half? Dat is precies de reden waarom wij ons winkelconcept hebben bedacht!

Bij Wester & meer vindt u de lekkerste ambachtelijke delicatessen en de leukste cadeauartikelen.

Van heerlijke wijnen en likeuren tot smaakvolle tapas. Van verse noten tot unieke kaas en snijplanken. Van koffie en thee tot bonbons en fraai servies.

En weet u wat het mooiste is (en het lekkerste)?

Bij Wester & meer kunt u alles combineren. Hier vindt u altijd iets origineels voor elke fijnproever. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag mixen en matchen. Dat maakt onze winkel uniek in West-Friesland!

Aangenaam!

Wij zijn Jean-Pierre en Samantha Wester en wonen op steenworp afstand van onze winkel.

Als rasechte horeca-man én Bourgondiër weet Jean-Pierre precies welke wijn, bier, koffie of thee perfect combineert met welk hapje en/of gerecht.

Samantha zal naast haar eigen baan ook geregeld werkzaam zijn bij Wester & Meer. Wij denken met u mee, pakken het mooi in en maken er in de winkel al een feestje van!

Samen proberen wij onze winkel steeds leuker, lekkerder en verrassender te maken!

Heeft u tips? Laat het ons gerust weten. Tot snel!

Ook top voor zakelijke relaties

Een jarige collega, bedrijfsjubileum of opening? Een mooie teamprestatie geleverd of speciale hulp gekregen van iemand? Met een geschenk van Wester & Meer geeft u een pure blijk van waardering: topkwaliteit naar smaak samengesteld.

Dankzij ons unieke assortiment cadeauartikelen en delicatessen, vindt u passende combinaties voor iedereen en elk moment. Van kleinigheidje op secretaressedag of kerstpakket tot vrijmibo: wij denken met u mee en maken er iets bijzonders van!